Golfophold

Golf og afslapning

Spiller du professionel golf i og omkring Vejen? Så har SportsCenter Danmark gode nyheder for dig. I golfsæsonen kan du få et golfophold på hotellerne i Vejen Kommune som vi har et samarbejde med, inklusive vores eget Sportshotel vi stiller til rådighed i Vejen, lige over for idrætscentret, og i gåafstand til centrum der også byder på en del kultur og seværdigheder.

Golfophold muligheder

Prof golf i Vejen kommune omfatter Royal Oak i Jels, Vejen Golfklub i Vejen og Holsted Golfklub… vel og mærke i Holsted. Her er tre spændende 18-huls baner. Velholdte greens, kan du nyde udsigten til søer, skove og åbne vidder. Prøv et af de attraktive golfophold, som områdets hoteller udbyder i samarbejde med golfbanerne.

Samlet pris for Golfophold er kun 999,- kr. pr. person i dobbeltværelse inkl. energitillæg. For at booke, skriv til booking@vejenic.dk

Planlæg opholdet

Du kan for eksempel spille golf på to konkurrencebaner på samme golfophold. Heriblandt Royal Oak, hvor profferne spillede Made In Denmark Challenge 2017, og hvor Danmarks største amatørturnering, Sydjysk Open, i Vejen bliver afviklet.

Efter en gang golf, kan du overnatte på vores Sportshotel, hvor der er middag, morgenbuffet og fri motion i vores idrætscenter, for eksempel i centrets svømmehal med spændende wellnessbassiner på ankomst- eller afrejsedag.

Vejen Golfklub

Vejen Golfklub er et besøg værd. Spil golf i naturskønne omgivelser på et flot og velplejet anlæg. Banen får megen ros for sin unikke karakter og kvalitet. Det er her du kommer helt tæt på den unikke naturoplevelse, når du spiller golf. To af banens søer er fredet for at beskytte mosaikguldsmeden og vandplanten krebseklo, som er sjældne arter.

Banen tilbyder en 18 huller, som er en meget spændende og udfordrende oplevelse. Afvekslende natur med kuperet terræn, søer og naturlige forhindringer i skovområder. Desuden har vi nok Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play bane.

Royal Oak

Royal Oak har en 18 hullers bane der er i absolut særklasse og opbygget efter internationale standarder med store greens og mange bunkers. Royal Oak’s beliggenhed i let kuperet terræn ned mod Jels Nedersø og tæt ved skov gør den til den perfekte parkbane.

Banen er som den første herhjemme opbygget efter den amerikanske USGA-standard med meget store greens, der er ca. 700 kvm. i gennemsnit. Banen ligger i den hurtige ende, og udfordrer golfspilleren i alle facetter af golfspillet.
Seks af banens greens har en særdeles spændende sø-nær placering, som øger sværhedsgraden.

Holsted Golfklub

Holsted Golfklub har fået status som en selvstændig klub fra 2003, og har i 2012 indgået en lejeaftale med Holsted Golfbane. Klubben står nu selv for drift, vedligehold og forbedringer af vores 18 hullers bane, samt 9-hullers pay & play bane, driving-range, indspils-område og putting green.

Banen er anlagt i et meget naturskønt område. Her er de første 9 huller præget af den gamle plantage, hvor de mange træer udfordrer alle golfspilleres præcision og kræver omtanke. Modsætning er de sidste 9 huller i et åbent og let kuperet terræn som byder på mere angrebsivrig golf.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram