Camping

Camping

Camping i grønne omgivelser

Er i aktive campister som kommer med campingvognen på slæb, tilbyder Sportscenter Danmark gode og motionsrige camping muligheder. Her er der mulighed for at campere i grønne omgivelser. Med plads nok til at slå teltet op og hygge ude foran. Overnat hos os, og stå op til frisk luft og fuglekvidder, så i er friske til at komme ud røre jer.

Her er camping nær vores hytteby og Danhostel, som er en del af Vejen Idrætscenter. Der er her 6 pladser tilgængelige, hvor der også kan kobles el til campingvognen. Der er gratis wifi og parkering i hele området. I idrætscentret er der badefaciliteter som toiletter der kan benyttes, og ligger kun få meter fra idrætscentret. Vaskemaskine og tørretumbler i idrætscentret kan også anvendes (mod betaling).

Camping ved større arrangementer

I Sportscenter Danmark er det muligt at lave midlertidige campingpladser med el, når der afholdes større arrangementer. Det betyder at der er muligt for op til 200 campingvogne eller autocampere at overnatte i Sportscenter Danmark på samme tid. Som overnattende gæst på de midlertidige campingpladser, har i fortsat adgang til de samme faciliteter som de overnattende på de 6 faste campingpladser.

Aktivt ophold

Fordelen ved camping hos Vejen Idrætscenter er naturligvis at der her er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. Rækken af faciliteter omfatter heriblandt tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet. Når de voksne motionere, kan ungerne slippes løs og prøve de mange børnevenlige faciliteter vi har at tilbyde.

Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter, hvor der er mulighed for at tilmelde sig holdtræning gennem online booking. Efter en gang hård træning ville det ikke skade med en svømmetur i vores svømmehal, efterfulgt af en gang spa- og dampbad.

Priser

Person/elPris pr. døgn
Voksenfra kr. 100.-
Børnfra kr. 50.-
Elfra kr. 75.-

 

AndetPris pr. familie
Årsmærke*fra kr. 90.-
Transitpasfra kr. 25.-

* Gælder det indeværende kalenderår

Check ind og ud

Check ind sker i receptionen på Sportshotel Vejen – Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Mandag – TorsdagKl. 15.00 – 21.00
Fredag – SøndagKl. 15.00 – 19.00

Betaling sker i receptionen ved ankomst.

Ved senere check ind kontakt receptionen på tlf: 75 36 05 00 – eller mail: booking@vejenic.dk

Check ud i receptionen i Vejen Idrætscenter inden kl. 12.00.

Sportspas

Fri adgang Med et sportspas får du og din familie adgang til vores aktiviteter* i offentlig åbningstid, en hel dag, eller en hel uge. Det er helt op til jer hvilke aktiviteter i vil prøve.

*Til enkelte events opkræves merbetaling.

PersonerVarighedPris
1 barn – 0-141 dagKr. 65.-
1 voksen1 dagKr. 149.-
1 barn – 0-141 ugeKr. 219.-
1 voksen1 ugeKr. 339.-

Klik her for at læse yderligere information

VisitVejen App info
Du kan i AppStore og GooglePlay gratis hente VisitVejen App’en til din smartphone. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, sjove oplevelser og spændende events og praktiske informationer om overnatningsmuligheder og spisesteder mens du er på farten. Læs mere på VisitVejen

VisitVejen logo

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram