Træningslejr

– udvikling af dit hold gennem  inspiration · fællesskab · sport

Træningslejr hos SportsCenter Danmark – perfekte rammer for jeres træningsophold.

SportsCenter Danmark kan skræddersy en løsning, så den passer perfekt til netop jeres hold. Derudover sørger vi for lækker, nærende og mættende måltider, som gør enhver sportsudøver glad.

Længere nede kan du se de mange træningslejre vi kan tilbyde hos Sportscenter Danmark. Om det er håndbold, svømning, fodbold eller andre former for sportsgrene, kan vi hjælpe til med at skabe de bedste omgivelser for jeres træningsophold. Vi har de faciliteter i har brug for


Overnatningsmuligheder under træningslejr

Sportscenter Danmark tilbyder overnatning under opholdet i Danhostel Sport Vejen, Sportshotel Vejen eller i hytter der er placeret i hyttebyen lige ved Vejen Idrætscenter

 

Send en forespørgsel HER og lad SportsCenter Danmark skræddersy jeres træningsophold.

Fodboldlejr

I SportsCenter Danmark tilbyder vi gode faciliteter for fodboldspillere både på almindeligt græs og 2 kunstgræsbaner. Skal I spille kampe tilbyder nybygget tribune med lounge, toiletfaciliteter mm. på Henning Have Kunstgræsstadion så jeres publikum også får en perfekt oplevelse.

Svømmelejr

SportsCenter Danmark tilbyder 25 meter konkurrencebassin med 6 baner. Bassin 4 meter dybt med 1-, 3- og 5-meter vipper. Afslapning i stillezonen i vores spa-område med bl.a. varmtvandsbassin (ca. 36 grader. 133-143 cm dybt) og dampbad. Udendørs faciliteter inkluderer årstidernes bassin samt sauna m.m.

Håndboldlejr

SportsCenter Danmark forskellige indendørs haller til jeres håndboldlejr. Udendørs har I mulighed for at spille beachhåndbold. Omklædningsfaciliteterne er pæne og store.

Andre ophold

SportsCenter Danmark tilbyder også ophold for badminton, tennis, gymnastik, boksning, kampsport osv. Alle sportsgrene har muligheder for at boltre sig i de mange haller og sale.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram