Træningslejr

Udvikling af dit hold gennem inspiration, fællesskab og sport

Knockout din træning til det næste niveau i Sportscenter Danmark – det ultimative rejsemål for træningslejre og sportsophold!

Vi er ikke bare et sportscenter; vi er kamppladsen, hvor atleter bliver skabt, grænser bliver udfordret, og sejre bliver vundet – både de små og store!

Træningslejre er en af vores spidskompetencer, og vi er dedikerede til at levere en oplevelse, der vil efterlade dig forpustet af begejstring uanset sportslige ambitioner og niveau. Vi tilbyder aktivitetsmuligheder, faciliteter og træningsudstyr i specialiserede områder til de fleste sportsgrene. Uanset om du er en professionel atlet, et hold på udkig efter en intens træningslejr eller en entusiastisk amatør, har vi alt hvad du behøver for at opnå ny inspiration eller optimere præstationer og fællesskaber.


Overnatningsmuligheder under træningslejr

Vi tilbyder også førsteklasses indkvartering og fuldt udbyggede faciliteter til at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Sportscenter Danmark tilbyder overnatning under opholdet på Danhostel Sport Vejen, Sportshotel Vejen eller i hytter ved Vejen Idrætscenter.

Efter en intens træningssession kan du fx slappe af i vores spa område, der vil få dig til at føle dig som en ægte mester.


Forplejning under træningophold

Selvfølgelig er der masser af muligheder for at lade op med nærende og velsmagende måltider, så du kan yde dit bedste på træningsbanen. Vi tilbyder derfor en ernæringsrigtig, sund og lækker kost, uanset om du spiser dine måltider på Sportshotel Vejen eller i Vejen Idrætscenter.


Prøv Sportscenter Danmark som destination for din næste træningslejr eller sportsophold, og oplev en uovertruffen træningsoplevelse. Vi sparker dine mål i mål, udfordre dine grænser og bringer din præstation til nye højder.


Lad Sportscenter Danmark skræddersy jeres træningsophold. Send forespørgsel


 

Fodboldlejr

I Sportscenter Danmark tilbyder vi gode faciliteter for fodboldspillere både på almindeligt græs og 2 kunstgræsbaner. Skal I spille kampe tilbydes moderne tribune med lounge, toiletfaciliteter med mere. På Henning Have Kunstgræsstadion får jeres publikum perfekt oplevelse.

Svømmelejr

Sportscenter Danmark tilbyder 25 meter konkurrencebassin med 6 baner, bassinet er 4 meter dybt med 1-, 3- og 5-meter vipper. Spa området indbyder til afslapning med bl.a. varmtvandsbassin (ca. 36 grader. 133-143 cm dybt), dampbad og div. saunaer – udendørs faciliteter inkluderer årstidernes bassin samt sauna m.m.

Håndboldlejr

I Sportscenter Danmark findes der mange forskellige sale og indendørs haller til jeres håndboldlejr. Udendørs har I mulighed for at spille beachhåndbold. Omklædningsfaciliteterne er pæne og store.

Andre ophold

Sportscenter Danmark kan favne næsten alle sportsgrene, vi tilbyder bl.a. også faciliteter til ophold for atletik, badminton, tennis, padel, gymnastik, boksning og kampsport – you name it! Med de mange haller, sale og områder både uden- og indendørs skaber vi plads til alle sportsgrene.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram