Danhostel SPA

Relaxpladsen

Miniferie i Vejen Idrætscenter

Trænger I til en lille ferie, men på samme tid holde jer i gang med fysisk træning og motion? Så er Danhostel SPA en mulighed.

Danhostel SPA er et tilbud hos SportsCenter Danmark som blandt andet inkluderer overnatning, samt morgenbuffet og Sportspas.

Miniferie hos Danhostel Sport Vejen byder på overnatning i en af vores hyggelige og velindrettede hytter, som ikke ligger mange meter fra idrætscentret, vores Sportscafé i idrætscentret der har åbent hele dagen, men som blandt andet også byder på en aftenmenu, så i ikke skal gå i seng med tom mave.

Aktiv miniferie

Fordelen ved en miniferie hos Vejen Idrætscenter er naturligvis at her er rig mulighed for at være fysisk aktiv. Vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. Rækken af faciliteter omfatter heriblandt tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike og meget andet, samt børneaktiviteter

Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter, hvor der er mulighed for at tilmelde sig holdtræning gennem online booking. Her er fri adgang til blandt andet vores spa-afdeling med saunaer, dampbad, saltbassin og bassiner ude og inde. Eller en gang hot-yoga i 36° på kanten af varmtvandsbassinet.

Oplev området

Området byder på mere end idrætscentret, her er masser af skov og grønne områder som er velegnede til gå- og cykelture. Her er også en masse kultur og histore der kan opleves, samt en række seværdigheder nede i Vejen centrum, som også ligger i gåafstand til idrætscentret.

Husk først og fremmest sportstasken når I tager på miniferie hos Vejen Idrætscenter, med vores omfattende udvalg kan det være er svært at holde sig tilbage. Med et sportspas kan I altid boltre jer i de mange forskellige aktiviteter idrætscentret byder på, her er faciliteter hele vejen omkring jer.

Her har vi både gratis wifi i hele området, samt fri parkering.

Mulighed for opladning af el-bil mod betaling. Vi tilbyder 8 MONTA ladestandere. 4 placeret ved Henning Have stadion Petersmindevej 7, 6600 Vejen og 4 placeret på Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Priser

Nedenstående er blot et par eksempler på mulighederne. Vi laver gerne et godt tilbud på ekstra nætter og flere/færre børn/voksne og evt. inkl. forplejning på ønskede dage.

2 voksnePris
1 overnatning
incl. morgenbuffet
+ Sportspas i 2 dage
Kr. 899.-
2 overnatninger
incl. morgenbuffet
+ Sportspas i 3 dage
Kr. 1.499.-
3 overnatninger
incl. morgenbuffet
+ Sportspas i 4 dage
Fra kr. 1.999.-

Tilkøb: Ekstra barn 199.- ; Ekstra voksen 299.-

Ind- og udcheck

Indcheck i receptionen på Sportshotel Vejen – Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Mandag – TorsdagKl. 15.00 – 21.00
Fredag – SøndagKl. 15.00 – 19.00

Ved senere indcheck kontakt receptionen på tlf. 75 36 05 00 – eller mail booking@vejenic.dk

Udcheck i receptionen inden kl. 10.00. 

Sportspas

Fri adgangMed et sportspas får du og din familie adgang til vores aktiviteter* i offentlig åbningstid, en hel dag, eller en hel uge. Det er helt op til jer hvilke aktiviteter i vil prøve.

 

*Til enkelte events opkræves merbetaling.

PersonerVarighedPris
1 barn – 0-141 dagKr. 65.-
1 voksen1 dagKr. 149.-
1 barn – 0-141 ugeKr. 219.-
1 voksen1 ugeKr. 339.-

VisitVejen App info
Du kan i AppStore og GooglePlay gratis hente VisitVejen App’en til din smartphone. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, sjove oplevelser og spændende events og praktiske informationer om overnatningsmuligheder og spisesteder mens du er på farten. Læs mere på VisitVejen

VisitVejen logo

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram