Ophold

Familie

Aktiv ophold og overnatning i Vejen

SportsCenter Danmark byder på forskellige. Vi glæder os til at byde jer velkommen til nogle sjove, aktive og hyggelige dage hvor i får mest muligt ud af jeres ophold. Her er gratis wifi i hele området, samt fri parkering.

Mulighed for opladning af el-bil mod betaling. Vi tilbyder 8 MONTA ladestandere. 4 placeret ved Henning Have stadion Petersmindevej 7, 6600 Vejen og 4 placeret på Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Her finder i altid en muligheder for overnatninger efter jeres ønsker og behov. Hvad enten I foretrækker en blød seng i lune værelser med god udsigt, eller er mere til den friske morgenluft i grønne omgivelser. Eller måske en mellemting? Vi kan tilbyde lidt for enhver smag.

Få opfyldt jeres behov

Om du har din familie med, har en hel bus fuld glade børn, eller rejser som enkelt person, kan der være forskellige behov. Vi tilbyder både hotelophold på vores Sportshotel, eller hostel overnatning på Danhostel Sport Vejen. Måske har I autocamper eller campingvogn, så tilbyder vi også campingpladser, eller ophold i vores hytteby. Kører I hertil i autocamper tilbyder vi lækre pladser med mulighed for at komme af med affald, spildevand og toilet, samt tanke nyt drikkevand.

Vi ønsker jer praktisk talt en behagelig overnatning, så her er faciliteter til fri afbenyttelse, i form af bad og toiletter, fælleskøkken og stort fællesrum. I kan også tage en tur forbi vores sportscafé i idrætscentret hvor vi har lidt for enhver smag. I vores hytter er der eget bad og toilet.

Ved større ophold

Ankommer i som større grupper i form af virksomheder, foreninger eller organisationer. Har vi hertil også de perfekte rammer for overnatning. Der er mulighed for at overnatte på skoler, i gåafstand til idrætscentret. Har i bare brug for en overnatning, uden brug for at benytte vores faciliteter, er der ligeså mulighed for det.

Her får dig og dine kollegaer mulighed for sjovt og socialt samvær, omend det er produktivt i vores faciliteter, eller hyggelige afslappende aftener foran bålet efter en aktiv dag. Spar på kræfterne nu, så i kan bruge dem produktivt i idrætcentret eller i de omkringliggende faciliteter, med en velfortjent overnatning i sidste ende.

Sportspas

Fri adgang med et sportspas får du og din familie adgang til vores aktiviteter* i offentlig åbningstid, en hel dag, eller en hel uge. Det er helt op til jer hvilke aktiviteter i vil prøve.

Læs mere om sportspas HER
*Til enkelte events opkræves merbetaling.

VisitVejen App info
Du kan i AppStore og GooglePlay gratis hente VisitVejen App’en til din smartphone. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, sjove oplevelser og spændende events og praktiske informationer om overnatningsmuligheder og spisesteder mens du er på farten. Læs mere på VisitVejen

VisitVejen logo

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram