Yin Yoga

 

Yin yoga

Dyrk Yin Yoga hos SportsCenter Danmark, som er en rolig yogaform. Det handler om at strække kroppen og give slip frem for at styrke og udfordre. Her er der fokus på at mærke efter og skabe ro. De enkelte yogastillinger og yogastræk holdes i flere minutter ad gangen, så du har tid til at komme dybt ind i stillingerne.

Ved at blive flere minutter i de samme yogastillinger, vil du nå at finde en helt speciel ro. Et nærvær i stillingerne, som er unik for denne yogaform. Du mærker intensitet, og det lærer dig “at være med det, der er” – uden at flygte fra det. Det er en læring, din hjerne tager med sig ud i det pulserende hverdagsliv, så du også kan få glæde af din yoga uden for yogamåtten.

Fokus på afspænding

I Yin Yoga er de fleste yogastillinger liggende eller siddende. På det fysiske plan vil du opdage, at du hurtigt bliver mere smidig – men det er absolut ingen forudsætning for at kunne starte. Yin Yoga kan også være god at dyrke, hvis du i forvejen dyrker hård træning eller andre mere fysisk krævende yogaformer, fordi fokus er på afspænding og stræk. Vi tilpasser øvelserne til dig, så du arbejder fra dit niveau.

Fordi Yin Yoga åbner både din krop og dit sind. Du kommer derved i dyb kontakt med både dine muskelspændinger og dine mentale blokeringer. Det en yogaform, der er langt fra så passiv, som den kan lyde. Så har du brug for en omgang yoga, hvor du får afspændt krop og sind? Er yin yoga noget for dig.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram