Yin Yang Yoga

 

Kombinér stilarter

Kom til SportsCenter Danmark og prøv Yin Yang Yoga, som giver en beroligende og afstressende effekt på krop og sind. Den rolige og afspændende Yin med passive og dybdegående stræk, kombineret med den aktive, dynamiske og styrkende Yang i bevægelse, hvor stillingerne kædes sammen i et flow.

Organer, muskler, led og væv styrkes og stimuleres, som vil give dig en følelse af velvære og vitalitet i kroppen og ro og klarhed i sindet. Kombinationen har en beroligende og afstressende effekt på krop og sind. Åndedrætstræning, meditation og afspænding indgår.

Yin Yang Yoga – går hånd i hånd

Yang er den eksplosive udadreagerende yoga stil. Den har fokus på styrke, balance og energi. I modsætning til Yang, som er aktiv yoga som styrker kroppen, dyrkes Yin for at fremme ro til nervesystemet, indre ro, nærvær og fordybelse.

Med Yin forsøges der at skabe en fordybelse og meditativ tilstand igennem øvelserne som typisk består af liggende afspændende stræk. En fortrinlig god mulighed for, at skabe fysisk og psykisk balance, styrke og smidighed. Kombineret skaber det en balance mellem den meditative hvilende yoga og den maskuline styrkende yoga der skaber handlekraft, styrke og varme.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram