Qigong

 

Kinesisk Yoga

Dyrk Qigong (Kinesisk Yoga) hos SportsCenter Danmark, som er en kinesisk bevægelseskunst der bygger på ro, balance og styrke. De flere hundrede år gamle helseøvelser er mere aktuelle i dag end nogensinde før. Langsomt og elegant bliver øvelserne gentaget igen og igen. Pulsen falder og der er tid til at mærke hvordan kroppen arbejder. Fokus, bedre koordination og balance er kun nogen af de mange gode virkninger Qigong har.

Qigong er kinesiske helsebevægelser i stil med indernes yoga. Det kaldes nogle gange for ‘Kinesisk Yoga’, fordi det giver en idé om, hvad Qigong er, selvom det på ingen måde yder det retfærdighed. Ordet kan skrives både i ét og to ord ‘Qi’ og ‘Gong’.

Qigong skaber et flow

Det er en fantastisk motionsform, som kombinerer fuld kropstræning med mindfulness, eller meditation om man vil, en meget afslappende motion, som styrker og afslapper krop og sind. Bevægelserne er så rolige og nænsomme, at alle kan være med, og hvis man har skavanker kan øvelserne justeres så de passer til den enkelte. Den er ligeledes formidabel til genoptræning.

Grundtanken er, at alt består af energi i bevægelse og kvaliteten af energien kan i sin grundessens deles op i ‘Yin’ og ‘Yang’. Den dans, Yin og Yang har, skaber flow i vores energi i kroppen. Det holder os sunde. Men har vi spændinger eller bliver stressede eller på anden måde påvirkes fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt, kan vores flow forandres eller helt forhindres. Det giver ubalancer, som kan udvikle sig til sygdom. Qigong løsner de forskellige blokeringer, så energien igen kommer i flow.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram