Mindfulness

 

Skab nærvær

Mindfulness meditation hos SportsCenter Danmark er som en livsholdning og handler om at skabe fuld opmærksomhed og nærvær i øjeblikket. Det positive ved mindfulness er, at du får fuld opmærksom på, hvad du tænker, føler, og hvad du foretager dig.

Tankerne har det med at vandre ud i planlægning, evaluering, bekymring og fantasier. Følelserne styrer dit liv, og du foretager dig alt andet, end det du tænker på. Det giver dig en mulighed for elegant og fleksibelt at bringe bevidstheden tilbage til nuet. Du bliver nærværende og tilstede i øjeblikket.

 Mindfulness reducerer stress

Når vi ikke er opmærksomme, styrter vi af sted på autopiloten. Det betyder, at krav, forventninger, tanker og følelser styrer vores liv – vi føler os pressede, stressede, og dermed mister vi glæden. Mindfulness er en enkel og effektivt metode til at bryde de negative handle- og tankemønstre, og i stedet skabe ro i tanker og følelser.

Forskning har påvist, at metoden effektivt og vedvarende reducerer stress og fornemmelsen af at være presset samt reducerer sygefravær. Det, der forhindrer fornemmelsen af nærvær, er vores vanemæssige mønstre i tanker og adfærd. Mindfulness er en enkel og effektiv metode, der er nem at gå til for de fleste.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram