MediYoga

 

Medicinsk Yoga

Prøv MediYoga (medicinsk yoga) hos SportsCenter Danmark, en anderledes type yoga som er meget hensyntagende for den enkelte. Der arbejdes rigtig meget med åndedrætsøvelser, enkle bevægelser, musik og meditationer, som er med til at skabe ro i krop og sind. Har du slidgigt, senfølger efter sygdom, ondt i ryggen, manglende energi, hovedpine eller føler du dig bare presset lige nu, så er MediYoga helt sikkert noget for dig.

Det er en skånsom yoga, og absolut alle kan være med, da man enten sidder på en stol eller på gulvet og laver øvelserne. Er du helt rask, kan MediYoga hjælpe dig med at opnå større bevidsthed, stabilitet, ro og harmoni. Med sit holistiske syn på mennesket er det blevet en intensiv, dybtvirkende metode til at skabe og genskabe helbredet på alle niveauer: fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

 MediYoga – blød og enkel yoga

MediYoga er en svensk udviklet yogaform, som forener mange tusinde års ‘yogisk’ erfaring med nutidens medicinske viden. Det omfatter enkle bevægelser og stillinger, bevidst yogisk åndedræt, forskellige koncentrationsteknikker, dyb afspænding og meditation. Bløde enkle øvelser, der kan tilpasses, så alle kan udføre dem.

Den er afprøvet på tusindvis af ansatte på flere hundrede store svenske arbejdspladser siden 1996. I dag benyttes den primært inden for sundhedsvæsnet af hjerte- og kræftpatienter, inden for psykiatrien, ved spiseforstyrrelser og til skolebørn. MediYoga påvirker kroppen og organerne på forskellige måder. Bl.a. opleves en positiv indvirkning på vores fordøjelse, immunforsvar, hjerterytme, blodomløb og hormonsystem.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram