Hot Yoga

 

Yoga i intens varme

Hot Yoga hos SportsCenter Danmark er en fælles betegnelse for yoga, der bliver udført i et opvarmet lokale. Temperaturen ofte ligger på omkring 37-39 grader. Nogle af de mest udbredte former for yoga, der laves i en Hot-variant, er ‘Hot Hatha Yoga’, ‘Hot Flow Yoga’ og ‘Hot Yin Yoga’.

Det er yoga praktiseret i varme. Når kroppen arbejder i varme, bliver træningen mere intens. Varmen mindsker spændinger og hjælper musklerne til at blive mere afspændte, så du kan gå dybere i stillingerne. Her arbejder vi altid med den samme sekvens fra gang til gang. Så uanset hvilken instruktør du vælger, vil det være de samme stillinger der arbejdes med. Vær opmærksom på dig selv under praksis og tag de pauser du har brug for.

Udnyt varmen

Du fordyber dig i din egen praksis og mærker hvilken tilgang du skal have lige præcis den pågældende dag. Nogle dage er der brug for en lidt blidere tilgang med fokus på vejrtrækningen. Andre dage er der mere lyst og behov for en større intensitet i de enkelte stillinger. Her er der ingen meditation, men det er altid muligt at blive og meditere på egen hånd.

Når der er skruet op for varmen, bliver der også skruet op for intensiteten, fordi det naturligvis er hårdere at være aktiv i høj varme. Så er du ude efter en intens yogatime, hvor du samtidig kan udnytte varmen til at komme dybere ind i stillingerne og få renset ud, fordi du sveder ekstra meget, er hot yoga noget for dig. Husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen så væskebalancen er i top, og kom i god tid for at vænne kroppen til varmen.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram