Dynamisk Yoga

 

Fysisk krævende meditativ yoga

Hos SportsCenter Danmark kan du udøve Dynamisk Yoga, som er en fællesbetegnelse. Dynamisk Yoga dækker over en fysisk krævende og på samme tid meditativ yogastil. Med en flydende sekvens af yogastillinger med åndedrætskontrol i, modsætningen til ‘Hatha’ yogaen, hvor stillinger udføres en af gangen og uden en instrueret overgang. Dynamisk Yoga udføres og læres under forskellige navne og understilarter, heriblandt ‘Vinyasa’ og ‘Power Yoga’.

Vinyasa

Vinyasa, som betyder “at placere på en bestemt måde”, er et dynamisk system af yogastillinger som kobler åndedrættet til flydende bevægelse. Sekvensen af yogastillinger varierer man vil ofte omfatte solhilsner. En Vinyasa praksis opbygger varme, udholdenhed, fleksibilitet, styrke og koncentration. Vinyasa er for begyndere og let øvede.

Der vil blive arbejdet med en Vinyasa sekvens (kraftfuld yoga i bevægelse), der skaber varme og energi i kroppen. Det afsluttes med restorative, der køler kroppen ned igen og beroligende. Der er fokus på kropsbevidsthed, at udfolde åndedrættet i kroppen og finde både styrke og blødhed i den enkelte stilling.

Power Yoga

Power Yoga lægger, som navnet antyder, vægt på at vække både den indre og fysiske kraft til live. Da det er en dynamisk og krævende form er den ofte at finde på træningscentre eller i kombination med varme som i ‘Hot Power Yoga’. Stilen taler til såvel den øvede som den begyndende ‘Yogi’ (en praktiserende yoga). Der tilbydes både tilpassede modifikationer og videreudviklende udfordringer.

Fokus ligger på at opbygge styrke, både psykisk og fysisk, og udholdenhed, samtidig med der arbejdes intenst med at give slip og rense ud. Sidstnævnte opnås blandt andet ved at opbygge en sund sved. Power Yoga er for dig der ønsker en tilbundsgående workout for krop og sjæl.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram