Les Mills

Træning

Populære BODY-hold

Hos SportsCenter Danmark udbyder vi nogle af de mest populære hold fra Les Mills (BODY-holdene). Med veluddannede instruktører der hjælper dig til at få den rette teknik, så du får mest ud af din træning

Les Mills i Vejen Idrætscenter består af koncepttimer, heriblandt BODYPUMP®, LES MILLS TONE™ og BODYSTEP®. Hver enkelt time er præ-koreograferet med fed musik, der passer til koreografien. Den samme serie kører i 3 måneder, hvorefter den udskiftes i forbindelse med en release, der som regel byder på lidt ekstra sjov.

Bemærk at du skal være min 15 år for at deltage på holdene.

Læs mere på Les Mills Nordic.

BODYPUMP®

BODYPUMP® er udholdende styrketræning på hold. Alle kan deltage fra motion til elite på denne sveddryppende og motiverende måde at dyrke styrketræning. På en BODYPUMP® time vil du udføre simple øvelser med vægte på forskellige udfordrende måder. Dine muskler bliver stærkere og i takt med, at de gør det, bliver din krop bedre til at forbrænde fedt.

LES MILLS TONE™

Hvis du ønsker den bedste blanding af styrke, cardio og coretræning, så er LES MILLS TONE™ lige dét, du søger, hvor du her træner hele din krop! Den udfordrende blanding af lunges, squats, funktionel træning og øvelser med elastik vil hjælpe dig til at forbrænde kalorier og øge dit fitnessniveau.

Derudover fungerer træningen også som en god basisklasse, da der er mange muligheder i de forskellige bevægemønstre, således alle kan deltage og få succes med træningen uanset udgangspunkt og fitnessniveau. Hvis du ønsker at blive sundere, gladere, mere veltrænet, hurtigere og stærkere, så kan LES MILLS TONE™ hjælpe dig.

Træningsfordele: forbrænder kalorier og hjælper dig med at forbedre dit fitnessniveau og din styrke. Samtidig øges dit energiniveau, din fleksibilitet, balance, bevægelighed og corestyrke.

BODYSTEP®

MED BODYSTEP® vil du forbedre din aerobe kapacitet, din koordinationsevne, øge din fleksibilitet samt blive fysisk og men-talt klar til hverdagen. BODYSTEP® er en atletisk time til energisk musik med bevægelser omkring og på en stepbænk.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram