Holdroning

Holdroning

Effektiv forbrænding

Har du brug for at styrke kroppen lidt over det hele, og forbrænde de overflødige kalorier? Så prøv holdroning hos SportsCenter Danmark, hvor vi har en række stationære ro-stationer. Du får på vores ro-hold mulighed for at styrke de samme muskler, som hvis du sad i en rigtig robåd.

Holdroning er super effektiv cardio og forbrændingstræning, hvor du træner ben, balder, ryg, mave og skuldre, og får en bedre kondition. Lær den korrekte teknik og få masser af sved på panden. Roning er ‘low-impact træning’ af kroppens muskler og kredsløb, og er samtidig skånsomt for kroppens knogler og led. Der er ingen hårde stød som ved løb, og det er derfor et godt valg, når du vil træne effektivt i en travl hverdag.

Guf for kroppen

Ro-taget starter med, at du udvikler kraft ved at skubbe fra med fødderne og strække benene. Derefter arbejder hofte og torso for at overføre kraften fra underkroppen til overkroppen. Til sidst afsluttes ro-taget ved at trække armene ind til kroppen, så det er benene der trækker meget af læsset, når du ror korrekt. Ved roning træner du 80 procent af kroppens muskler, særligt i ben, baller og overkrop.

Instruktøren hjælper dig med ro-teknikken, motiverer dig til at gøre en indsats du kan få mest muligt ud af træningen. Følg med på hvor du står sammenlignet med de øvrige på holdet via en storskærm, og eventuelt ro om kap i slutningen af programmet, såfremt engagementet stadig er tilstede.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram