Fitness

Bodypump træning

Fit og frejdig

Trænger du til at blive pumpet op, forbrænde fedt, eller generelt bare blive mere fit? Så kan du hos SportsCenter Danmark træne fitness i vores motionscenter. Her har vi et brugervenligt lokale med et bredt udvalg af håndvægte, så du kan blive fit for fight. Vores instruktører kan også sætte dig ind i hvordan du korrekt bruger de forskellige vægte, med diverse øvelser og teknikker.

Varmer du op inden, kan du benytte vores udvalg af maskiner, heriblandt løbebånd, cykler mm. Som alternativ til håndvægtene, kan du også frit anvende det brede udvalgt af fitness/cardio maskiner. På maskinerne kan du logge dig ind, hvor du så kan få overblik over din træning, og se om udviklingen går den rigtige vej, om du er på rette spor. Her har vi også rum hvor du kan lave dine egne øvelser, med et udvalg af tilgængelige redskaber.

Styrket helbred

Det betyder meget for os at din træning er så effektiv som mulig, og du kan altid spørge efter en instruktør hvis du skal sættes ind i hvordan maskinerne fungerer, eller hvad der kunne være det mest optimale udgangpunkt for dig. Det kunne være du mest er interesseret i at få bestemte dele af kroppen styrket, eller allround styrketræning. Vi har også et udvalg af holdtræninger i motionscentret som du kan melde dig på.

Her træner vi med henblik på at vores medlemmer får en forbedret sundhed og velvære, forbedrede hverdags præsentationer, bedre kondition, og en forbedret fysik. Jo før du kommer i gang, jo bedre du vedligeholder kroppen, jo mere er du i stand til i hverdagen, og jo længere kan du holde før du bliver slidt ned. Så let bagdelen og kom i gang, Vejen Idrætscenter står klar til at hjælpe dig på rette vej så du når de mål du har sat.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram