CrossGym®

Tab og vind

Varieret træning

Har du brug for et varierende træningsprogram, som er sammensat af forskellige øvelser med en række varierende redskaber? Så kan du prøve CrossGym ® hos SportsCenter Danmark, hvor kodeordene på vores hold er høj intensitet og konstant varierende funktionel træning.

Det er et træningsprogram med mange forskellige øvelser, hvor du intensivt træner kondition og styrke. Det er fitness med træningsredskaber som traktordæk, medicinbolde, vægtstænger og kettlebells. En træningstime består af en grundig opvarmning, tekniktræning, en hård og kort WOD (Work Out of the Day) og sluttes af med udspænding.

Konceptet

CrossGym ® er funktionel træning, der blandt andet bygger på olympisk vægtløftning, redskabsgymnastik og kredsløbstræning. Træningen er et sammensat koncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser. Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede.

Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper kun mod dig selv, så er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige. Nogle gange træner vi for i øvrigt ude, hvis vejret er godt, så pak udendørsløbesko og varmt træningstøj med i tasken… og husk vandflasken!

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram