BDO Easy Line

Easy Line

Effektiv cirkeltræning

BDO Easy Line hos SportsCenter Danmark er et træningssystem der består af en træningscirkel med 18 stationer – 9 maskiner og 9 stepbænke. BDO Easy Line cirkeltræning er en træningsform, hvor både kredsløb og muskler stimuleres. Kroppen er i konstant bevægelse, hvilket holder pulsen oppe, og udførelsen i maskinerne giver en effektiv træning af musklerne i både over og underkrop. Stofskiftet bliver derfor stimuleret i maksimalt.

Cirkeltræning er en velkendt træningsform, som igen er blevet meget populær. De resterende stationer varierer fra gang til gang. Redskaber som stepbænke, håndvægte, boksebolde, plethandsker, sjippetove, powerhoops, taurus træner, elastikker, medicinbolde, kettle bells, ribber, power sling, chin-up bar, battlerope mm. kan indgå.

Easy Line for alle

Der trænes 30-45 sekunder på hver station. cirkeltræning er for alle, uanset køn, alder og niveau. God musik og godt humør blandet med høj intensitet er essensen i denne time. En sjov og anderledes måde, at træne kroppen på, som giver hurtige træningsresultater.

Det er en komplet og effektiv workout på ca. 40 min, tilsat god musik og en motiverende instruktør. Maskinerne er ukompliceret i sin anvendelse så alle kan være med. Med BDO Easy Line er der mulighed for styrketræning, konditionstræning og fællesskab – på én gang.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram