Motion

Zumba

Få din daglige motion

Hos SportsCenter Danmark har du mulighed for at træne det der passer dig og din krop – hvad enten den mangler at få rørt sig, eller du er en aktiv ildsjæl som ikke kan holde sig fra at komme ud og røre sig.

Vi sørger for at kvaliteten af træningen som vores holdinstruktører, holdledere og trænere leverer. Vi taler til dig som et menneske- ikke en maskine, og tager forbehold for hvis der er noget du er i tvivl om, eller har brug for at blive sat ind i tingene. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken form for motion du kan bruge, inklusiv personlig træning.

Bestemte behov

Vi har et bredt udvalg af hold indenfor mange idrætsgrene. Det kan være du er gravid og har brug for en mere skånsom form for træning og motion. Det kan også være at du har brug for ro i sjælen med diverse former for yoga. Måske er der en bestemt del af din krop som du ikke får rørt så meget til dagligt, her tilbyder vi flere forskellige typer af hold, der muligvis foregår i et forløb eller en serie.

Vores højtuddannede personlige trænere hjælper dig med at få den optimale motion. De kan rådgive dig om hvad der kan være løsningen for at opnå en sundere livsstil. Motivation er her nøgleordet, og vi sørger for at du føler dig motiveret til at nå dit mål, hvad enten der er tale om vægttab, en større muskelmasse, genoptræning, eller et bedre helbred.

Børn og unge

Din familie skal føle sig lige så velkommen som dig. Derfor tilbyder vi også motion for den yngre generation, i form af cross gym junior, familiehold, bold og leg. Du kan også tage dine børn med til holdtimer, der er familievenlige, f.eks. familieyoga.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram