Messe & udstilling

Vores haller og sale er rummelige og alsidige, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse rummet efter dine specifikke behov. Uanset om du planlægger en stor messe, en udstilling med flere boder eller en kombination af begge, kan vores haller imødekomme dine krav og sikre, at du har tilstrækkelig plads til at præsentere dine varer og skabe interaktion med dine besøgende.

Sportscenter Danmark er også den ultimative løsning til udendørs messer, udstillinger og spektakulær begivenheder under åben himmel.

Vores dedikerede og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med alt fra planlægning og logistik til catering og teknisk support. Vi er her for at sikre, at din messe eller udstilling forløber gnidningsløst og opfylder dine forventninger.

Vores beliggenhed er ideel med nem adgang til offentlig transport og tilkørselsveje. Vi har også tilstrækkelig parkering tilgængelig for både deltagere og arrangører.

Udover vores fremragende faciliteter og service tilbyder vi også fleksible bookingmuligheder. Uanset om du har brug for at leje vores lokaler eller faciliteter i et par timer, en hel dag eller endda flere dage i træk med overnatninger, kan vi imødekomme dine specifikke tidsplaner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte messe- eller udstillingsoplevelse. Vi ser frem til at samarbejde med dig og være en del af din messe- eller udstillingsrejse.


Vil du booke eller vide mere om messer og udstilliger i Sportscenter Danmark.

Send en forespørgsel


 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram