Mad & drikke

Kvinder spiser middag

Lækker mad og drikke

Efter en aktiv dag hos SportsCenter Danmark er der brug for at få noget i maven. Vi har meget at tilbyde så du ikke skal gå sulten herfra. Mad og drikke finder du både i vores sportscafé og sportskiosk. 

Bredt udvalg

Vi tilbyder et bredt udvalg. Du kan for eksempel få en hjemmelavet sandwich i vores Sportskiosk, eller du kan blande en lækker salat i salatbaren, med vores udbud af forskellige råvarer. Vi har dagens varme ret, med fokus på veltilberedt mad med gode råvarer. Har du bare brug for at få smurt en madpakke, klarer vi også det.

Er det tørsten som først og fremmest sætter ind, har vi både hjemmelavede smoothies og juice, sodavand, fadøl mm.

På Sportshotel Vejen kan overnattende gæster benytte kaffezonen, hvor du kan få fri kaffe og the.

Selskaber

Vores udvalg af mad og drikke kan skræddersyes alt efter jeres behov. Skal i afholde kursus og konference hos os, tilbyder vi buffeter, middage, og aftenkaffe med kage og frugt. Vi ved at det kræver både mad og drikke for at kunne holde hovedet i gang.

Er der tale om andre selskaber som for eksempel bryllupper, almene fødselsdage, børnefødselsdage, barnedåb, konfirmationer eller andre familiefester og arrangementer, kan vi tilbyde både faciliteterne og spisen hertil.

Smiley rapporter

Vejen Idrætscenter
Sportshotel Vejen
Vejen Hallen

 

Sportskiosk

To-Go
I vores sportskiosk sælger vi lækre salatbar, sandwich, pølsehorn, is, smoothies, juice, drikkevarer m.m. Vi stiller den lille sult og den søde tand uden problemer, så du får fornyet energi til at slå dig løs i vores faciliteter.

 

Sportscafé

Hyggelig café
I Sportscaféen kan du sidde i hyggelige omgivelser med udsigt til svømmehallen. Her tilbyder vi alt mellem sandwich, varme retter, og salatbar.

Her har vi også drikkevarer som smoothies, juice, kaffe og the. Har du mere lyst til noget i retning af en vaffelis, har caféen også det. Menukortet er varierende og følger årstiderne.

Selskaber

Hold din fest hos os
På Sportshotel Vejen og i Vejen Idrætscenter har vi flotte faciliteter til selskaber. Så skal der være barnedåb, fødselsdag f.eks. almindelige og runde fødselsdage, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, familiefester m.m., kan vi tilbyde komplette løsninger, så I kan nyde dagen.
Desuden kan der bestilles plads til mindehøjtidelighed.
Se vores selskabsmenu

Har du spørgsmål vedr. et selskab, kontakt Else Pedersen på ep@vejenic.dk eller Jesper Temmesen på jkt@vejenic.dk

 

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

 

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram