Livredderkursus

Bliv livredder og red liv

Livredderkursus i Sportscenter Danmark giver dig mulighed for at lære de vigtigste færdigheder og teknikker til at agere som en kvalificeret og ansvarlig livredder.

Kurset opfylder de danske standarder og krav for livredderuddannelsen. Du vil blive introduceret til førstehjælpsteknikker, svømmefærdigheder og vandredningsteknikker, der er afgørende for at kunne redde liv i nødsituationer.

Vores erfarne og certificerede instruktører vil guide dig gennem teoretisk undervisning og praktiske øvelser, der simulerer virkelige redningssituationer. Du vil lære at identificere farer, udføre redningsaktioner og yde livreddende førstehjælp, alt sammen under tilsyn og vejledning fra vores kompetente team.

Efter at have gennemført kurset vil du være kvalificeret til at arbejde som livredder i svømmehaller samt ved bassiner og swimmingpools i op 4 meters dybde ekskl. anlægdel. Du vil have de nødvendige færdigheder og viden til at reagere effektivt i nødsituationer og yde øjeblikkelig hjælp til dem, der har brug for det.

Bliv en del af det stolte fællesskab af livreddere i Danmark og gør en forskel.

Tilmeld dig vores livredderkursus i dag og få den rette uddannelse og træning til at kunne handle hurtigt og effektivt i nødsituationer. Kontakt os for at få mere information om kursusdatoer og tilmeldingsprocessen. Din rejse som livredder begynder her.


Vil du booke eller vide mere om livredderkursus i Sportscenter Danmark.

Send en forespørgsel


 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram