Fysioterapi i Vejen Idrætscenter

Flere muligheder for fysioterapi i Vejen Idrætscenter

FysioDanmark Vejen bemander behandlingslokaler i Vejen Idrætscenter. Klinikken på Plantagevej fortsætter uændret.

Klinikken i Vejen Idrætscenter varetager problemstillinger der omhandler skader, men også vejledning for at forebygge at disse opstår.

”Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe alle på vej til en sund og stærk krop, som er forudsætningen for at undgå livsstilssygdomme og skader. Vi sigter efter at finde årsagen til dit problem, målrette behandlingen og samtidigt arbejde forebyggende, med fokus på træning og sund livsstil” fortæller Lykke Isaksson, FysioDanmark Vejen.

Vejen Idrætscenters træningscenter, svømmehal og SPA, behandlings- og træningslokaler er rammen om aktiviteterne for FysioDanmark Vejen.

”Vi er glade for mulighederne i Vejen Idrætscenter, der tilbyder de perfekte rammer for den behandling vi tilbyder vores patienter. Ved at være til stede i træningsmiljøet i Vejen Idrætscenter, håber vi at kunne nå en målgruppe af brugere som har behov for fysioterapi, men som ikke har mulighed for at benytte vores klinik på Plantagevej 2b udtaler Lykke Isaksson og Maj-Britt Høtoft, FysioDanmark Vejen.

Vores klinik i Vejen Idrætscenter tilbyder fysioterapi behandling uden tilskud fra sygesikringen. Det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikrings Danmark og sundforsikringer kan også bruges, så frem de ikke kræver tilskud fra sygesikringen. Vi ønsker at gøre fysioterapien let tilgængelig med online booking og uden om sygesikringsventelisten, udtaler Maj-Britt Høtoft, FysioDanmark Vejen.

Læs mere om Fysioterapi i Vejen Idrætscenter HER.

Læs mere om akupunktur i Vejen Idrætscenter HER.

Artikel i Ugeavisen Vejen tryk HER.


FAKTA OM FYSIODANMARK Vejen:

Teamet hos FYSIODANMARK Vejen består af 8 fysioterapeuter og 2 sekretærer. Lykke Isaksson og Maj-Britt Høtoft har været klinikejere siden 2013

Alle behandlere er erfarne uddannede fysioterapeuter, som lægger vægt på faglig seriøs behandling med grundig undersøgelse og information, samt aktiv medinddragelse af patienten.

Vi holder os hele tiden ajour med den nyeste udvikling indenfor fysioterapifaget ved deltagelse på kurser, møder og kongresser. Alle fysioterapeuter har suppleret grunduddannelsen med videregående specialkurser, således at vi dækker et bredt fagligt område.

Yderligere information:

Jakob Sander, Direktør Vejen Idrætscenter, tlf. 4040 0955, js@vejenic.dk

Lykke Isaksson og Maj-Britt Høtoft, Klinikejere, FysioDanmark Vejen tlf. 7536 0188, info@fysiovejen.dk

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram