Beachvolley

 

Udendørs Beachvolley

Prøv beachvolley hos SportsCenter Danmark, udendørs bag idrætscentret. Banen står altid til fri brug, og i modsætning til de fleste andre faciliteter, er der ingen grund til at booke banen. Nettet og bolden kan lånes hos receptionen, eller selv medbringes.

Spillet består af 2 hold, hvert bestående af 6 spillere, som skal forsøge at få bolden til at ramme gulvet på modstandernes banehalvdel. Banen er delt op af et net, i samme stil med badminton og tennis.

I beachvolleyball spilles der bedst af 3 sæt til 21 med running score, hvor der i tredje sæt kun spilles til 15. Alle sæt skal vindes med 2 overskydende point. Der er 3 berøringer og blokaden tæller som én berøring. Samme spiller må kun røre bolden to gange i træk hvis første berøring er en blokade.

Serven må ikke modtages med fingerslag. Bolden må kun sendes over nettet med fingerslag hvis det foregår i vinkelret på skuldrenes retning. Efter et fingerslag må bolden ikke rotere. Bolden må ikke lobbes over nettet. Dette har ført til at der ofte benyttes ‘cuttede’ slag, hvor spillerne slår lidt blødere til bolden, men med stor vinkel.

Faciliteter – Tjek ud hvad vi også har at byde på

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram