Haller og sale

Velkommen til Vejen Idrætscenter – 30.000 kvm. under tag – klar til idræt på topniveau, sport, konferencer, kurser og andet. Her findes en rækker haller, sale og lokaler udstyret til forskelige formål, og kan tilpasses til begivenheder. De kan findes i henholdsvis Vejen Idrætscenter og i Sportshotel Vejen – en del af SportsCenter Danmark.

OBS: Der er fri parkering og gratis wifi i hele området. El-biler kan oplades mod betaling. Vi har 8 ladestandere.

Hal 1
En opvisningshal som primært anvendes til sport, men lejlighedsvis også til koncerter og konferencer.

Hal 2
Én springhal og to badmintonbaner. De kan også bruges til opstille ved spisning m.m. Der er mulighed for at åbne store porte til hal 3 og 4.

Hal 3 og 4
Én dobbelt-hal, hvor der er mulighed for at adskille hallerne 3 og 4. Hallerne bruges til sport, messer, konferencer, firmafester m.m.

Hal 5
Hallen er et kampsportscenter som bruges af flere foreninger, dagpleje m.fl, men kan også bruges til overnatning.

Folkesal
Den første sal du ankommer til ved Vejen Idrætscenters indgang. Salen bruges til foredrag, konferencer, receptioner, holdtræning, badminton mm.

Aktivitetssale
Vi har 4 aktivitetssale som danner rammerne om holdtræning, konfirmationer og fester, receptioner, plenumlokale ved konferencer m.m.

Mødelokaler
Vejen Idrætscenter og Sportshotel Vejen tilbyder 26 forskellige mødelokaler til 2-2.000 gæster.

Troldesalen
Troldesalen på Sportshotel Vejen har en scene, som kan tilpasses i størrelse afhængigt af det givne arrangement der afholdes. Er det et mindre foredrag, kan vi opsætte en mindre scene på gulvet. Der er gulvsiddepladser på den flotte Skjern Bank tribune og balkon. Alt i alt plads til 800 siddende gæster. Salen bliver desuden anvendt til afholdelse af konferencer, fester og events.

Body & Mind sal
På Jacob Gades Allé 2, 6600 Vejen har vi indrettet en sal med ro og plads til yoga og meditation. Lokalet kan lejes til træning mm. Til yoga er der plads til 45 deltagere. Lokalet er udstyret med måtter og andet yogaudstyr der må benyttes. Toilet- og badefaciliteter er ligeledes at finde ved lokalet.

Kjaer Sorensen Lounge
Lækkert mødelokale med udsigt over Henning Have Stadion. Lokalet indeholder moderne AV-udstyr, gratis wifi og bestilling af forplejning. Kjaer Sørensen Loungen egner sig til 15-40 personer. Loungen er indrettet med mulighed for forskellige bordopstillinger.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram