eSport

VIC lan-party høretelefoner

eSport hos eVolve

Hos SportsCenter Danmark afholder vi jævnligt LAN-Party eSport (elektronisk sport) events, hvor vi udøver computerspil på konkurrenceplan. Spillene finder sted over vores lokale datanet, hvor ungerne kan konkurrere i turneringer i et af vores lokaler med udstyret med de nødvendige faciliteter.

eSport er i en eksplosiv udvikling såvel i Danmark på verdensplan, og bliver også anvendt som et værktøj til at skabe sociale netværk med ligesindede. Vi har et samarbejde med foreningen eVolve Denmark i Vejen, som har fokus på at få det bedste ud af events’ne ved at styrke børnenes indlæring, kreativitet og strategiske tænkning.

Fødselsdag og events

Vores indrettede lokale udlejes jævnligt til gaming foreninger som eVolve. Lokalet kan også lejes af dig der selv vil afholde et event, for eksempel i forbindelse med en fødselsdag. Alderen for eSport events er meget bred, og alle kan deltage, såvidt de får tilladelse af deres forældre.

Sportsgrenen der traditionelt set er betragtet som en sportslig niche, har udviklet sig til en digital aktivitet med både almene og professionelle spillere, og sponsorer der investerer større beløb i en række projekter. Det er oven i købet på vej til at blive en olympisk sportsgren i sig selv.

Find træningstider og information på eVolve’s website – hvor du også finder information om LAN-Party.

For at leje lokalet til dit arrangement, og har du spørgsmål, så tag kontakt til Signe Grüner Hansen på tlf. 21 75 08 00. Lokalet er ikke tilgængeligt eller åbent uden booking.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram