Bowls

 

Indendørs Bowls

Kom og prøv bowls hos SportsCenter Danmark, indendøre i en af vores haller. Meld dig på den lokale klub Petanque Bowls Vejen, og spil i idrætscentret i en dyst mod ligesindede dedikerede spilere. Her bliver der lagt tæpper ud, hvilket fungerer som underlaget til banen.

Spillet består af kugler der er tungere i den side, der bærer fabrikantens logo. Herved vil en bowl under sit løb kurve mod den tunge side og således kunne ramme Jack, uden at røre centerblokken, en tværstillet forhindring midt på banen.

Det spilles af 2 hold med 1 til 4 deltagere på hvert hold. Spillere har samme antal kugler – det ene hold sorte og det andet brune. Hvert hold aftaler rækkefølgen, der skal spilles i (Leder, Toer, Treer og Skipper), og gælder for hele spillet. Skipper på det hold der skal starte, placerer Jack på den hvide midterlinie, Jacklinjen, i enden af banen som er målområdet.

Når alle bowls er i ro ved målområdet opgøres point – det hold som har bowl nærmest Jack får point. Der tælles point så længe holdets kugler er nærmere Jack end det andet holds. Der er altså kun ét hold som får point. Nu er runden – kaldet enden afsluttet, hvor ét spil består af 2-9 ender.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram