Faciliteter

Pige på løbebane

Faciliteter for store som små

Hos SportsCenter Danmark finder du spændende faciliteter for aktive mennesker i alle aldre og behov. Her har vi alt hvad du har brug for. Fra store udendørs baneanlæg, til mindre indendørs haller der omfatter alt fra tennisbaner til opvisningshaller og fra svømmehal til træningscenter! Er du mere til virtuelle oplevelser i form af eSport, tilbyder vi også både faciliteter og inventar hertil.

Kvaliteten af vores faciliteter er efter sidste nye standard, og bliver løbende vedligeholdt så den løber op til dine forventninger. Vi giver dig og dine venner gode og sjove oplevelser, og forhåbentligt gør at vi får jer at se igen. Vores døre er altid åbne.

Vær aktiv

Vores indendørs faciliteter omfatter blandt andet aktiviteter som springgymnastik, kampsport, håndbold, yoga, badminton, fitness, skydning, svømning og meget mere. Trænger du til at slappe af efter at have sat konditionen og musklerne på prøve, kunne du tage en tur i vores spa bad, eller bare tage en slapper i vores Sportscafé.

Kan du godt lide frisk luft, har vi også masser af udendørs faciliteter til at få tilfredsstillet lungerne. Aktiviteterne omfatter blandt andet fodbold, tennis, volleyball, mountainbike og skating for at nævne nogle. Hele vejen rundt om centret kan du se hvad vi har af muligheder, her er der mere end øjnene umiddelbart kan se.

Bliv en del af fællesskabet

For at få den bedste udnyttelse af alle vore faciliteter, har vi hele tiden nye hold du kan melde dig til. Du kan booke motion samt tilmelde dig hold og aktiviteter via vores online portal, samt få et overblik over alle haller og andre lokationer i området hvor udvalget af aktiviteter foregår.

Er du enkeltperson kunne du for eksempel tage et smut forbi vores træningscenter hvor du kan udnytte vores træningsudstyr, eller tilmelde dig hold i form af blandt andet cykling, roning, cirkeltræning, yoga, eller hvad der nu kunne fange din interesse. Vi har aktiviteter at vælge imellem, for enhver smag.

Sportspas

Fri adgangMed et sportspas får du og din familie adgang til vores aktiviteter* i offentlig åbningstid, en hel dag, eller en hel uge. Det er helt op til jer hvilke aktiviteter i vil prøve.

 

*Til enkelte events opkræves merbetaling.

PersonerVarighedPris
1 barn – 0-141 dagKr. 65.-
1 voksen1 dagKr. 149.-
1 barn – 0-141 ugeKr. 219.-
1 voksen1 ugeKr. 339.-

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram