Erhverv

Mødelokale 5

Erhverv og events

Hos SportsCenter Danmark tilbyder vi løsninger til firmaer inden for erhverv og industri, i forbindelse med arrangementer der skal afholdes. Omend der er tale om kurser, konferencer eller festlige begivenheder når jeres firma har noget at fejre. Vi har faciliteterne og inventaret til at kunne imødekomme jeres behov for at der kommer et vellykket og tilfredsstillende udfald af eventet.

Som et plus ved siden af selve erhverv eventet der afholdes, er der mulighed for at dig og kollegaerne kan slappe af med nogle af vores faciliteter. Her er lidt for enhver smag. Der mulighed for at sætte musklerne eller konditionen på prøve, men vi har også noget i den mere afslappende kategori, alt efter hvad i trænger til.

Firmaevents

Vi har ikke bare erfaring med private men også med erhverv. Vi ved hvordan man stabler en festlig, aktiv og udfordrende begivenhed på fødderne. Det resulterer i fællesskab og fornyet sammenhold blandt medarbejderne, uforglemmelige firmaevents som opleves på tværs af afdelingerne.

Om der ønskes en enkelt dag eller et helt døgn med overnatning inkluderet, har vi også faciliteterne hertil. Dagen kan afsluttes med festmiddag i vores festsal Troldesalen, med musik og dans. Er omfanget af begivenheden af en størrelse hvor vi ikke har nok overnatningspladser, samarbejder vi med en række andre hoteller. Vi hjælper med arrangeringen af transport til det pågældende hotel.

Kurser og konferencer

Det er klart at indenfor erhverv og industri er der jævnligt brug for at afholde kurser og konferencer, for at få rystet kuglen med et udfald af nytænkning og nye firmastrategier. Vejen Idrætscenter og Sportshotel Vejen har rammerne til at stille både mødelokaler og udstyr til rådighed.

Efter nærmere aftale kan der arrangeres adgang til svømmehal med dampbad og spa, ligesom mange former for sport og motion kan lægges ind i erhverv og industri programmet. Vi hjælper gerne med planlægningen heraf, inklusive instruktører og teknisk hjælp. Selvom i er til møder, er der ingen grund til ikke også at holde fysikken i gang. Med ret ryg og ren samvittighed.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram