Bedre odds for holdbooking

Vi haft nogle systemmæssige udfordringer der betød, at en del af vores medlemmer periodevis ikke havde mulighed for at foretage deres aktivitetsbookinger. Udfordringerne skyldes NETS opkrævninger i systemet, hvilke vi ikke har mulighed for at ændre i rammerne omkring.

For at løse udfordringen i systemet har vi derfor ændret antallet af bookinger og dage, hvor medlemmer kan foretage aktivitetsbookinger, hvilket både giver bedre betingelser og løser udfordringen i systemet.


For aktivitetsbooking af hold betyder ændringerne følgende: 

Før: 15 bookinger op til 45 dage frem – bookinggennemsnit på 2,3 pr. uge.

Nu: 10 bookinger op til 21 dage frem – bookinggennemsnit på 3,3 pr. uge.


Ændringerne omkring holdbooking giver dig mulighed for at foretage 1 booking mere om ugen, da du nu gennemsnitlig kan booke 3,3 hold pr. uge frem for tidligere kun 2,3 hold pr. uge. Rent praktisk betyder det, at du har større chance for at komme med på dit yndlingshold. Du har mulighed for at foretage flere bookinger i en kortere tidsramme, som er ens for alle medlemmer.

Har du fx 3 yndlingshold om ugen, som du gerne vil deltage på, skal du bruge 9 bookinger på de 21 dage. Da du nu har 10 bookinger i op til 21 dage, kan du booke dig på alle 9 hold. Tidligere skulle du bruge 19 bookinger for at booke dig på 3 hold om ugen, indenfor tidsrammen på 45 dage, men du havde kun 15 bookinger til rådighed.

Ændringerne har også en positiv konsekvens for nye medlemmer som nu efter 21 dage, frem for 45 dage, har mulighed for at komme ind på ”bookingmarkedet” på lige vilkår.

Det nye vi påtænker at kigge ind i, er betingelserne omkring afmelding af hold. Udfordringen her er ikke systemet, men at vores medlemmer glemmer at afmelde sig hold. Det betyder, at andre medlemmer og gæster fratages muligheden for at deltage på holdet, og det vil vi gerne optimere på for alle. Vi opfordrer derfor til, i første omgang, at alle husker at afmelde, hvis I er forhindret i at møde op til et hold.

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram