Sportscenter Danmark har ansat ny chef for køkken og forplejning

𝗩𝗘𝗟𝗞𝗢𝗠𝗠𝗘𝗡 𝗣𝗔̊ 𝗛𝗢𝗟𝗗𝗘𝗧!

Fra den 01. november 2022 Jesper Temmesen en del af den daglige ledelse af Sportscenter Danmark. Jesper har over 20 års ledererfaring fra branchen, senest som køkkenchef hos Serwiz i Kolding og Odense.

”Det er en vigtig post og en stor afdeling i vores samlede drift. Med ca. 200 arrangementer om måneden, mange ansatte og en klar målsætning om at levere sunde og ernæringsrigtige produkter til de mange gæster årets 365 dage, ser vi frem til at fortsætte det arbejde der har præget vores café- og køkkenudbud de sidste mange år”, udtaler centerets direktør Jakob Sander og han fortsætter – “Jesper har et virkelig flot CV og vi er sikre på at han vil passe perfekt ind i ledelsen af den kultur vi igennem flere årtier har udviklet på vores arbejdsplads. Vi glæder os til samarbejdet”.

Jesper Temmesen ser store muligheder i den fortsatte udvikling af driften. Hans mål vil først og fremmest være at få sammensat et godt team – blandt de nuværende medspillere.

”Der er ingen tvivl om at både branchen og dermed også Sportscenter Danmark står i en situation hvor det er vigtigt at satse på fastholdelse og udvikling af medarbejderstaben. Det og en god daglig drift med sunde og enkelte menuer har min helt store interesse og vil have mit fokus fra dag 1”, udtaler Jesper Temmesen.

Jesper bor i Vejen med kæreste og 2 børn.

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen Hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg Hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram